Over Pleun Werkt

Wie is Pleun?

Dat ben ik! Pleuni, Pleun voor vrienden, familie, collega’s en bekenden. En ook voor jou! Tijdens mijn hele loopbaan staat het werken voor mensen eigenlijk altijd centraal. Iets doen voor een ander of iets kunnen betekenen voor een ander, dat hoort bij mij. Met 20 jaar ervaring in de hospitality-branche heb ik geleerd om mensen snel goed in te schatten, behoeften te lezen en te begrijpen en mensen op hun gemak te stellen. Vanuit de hospitality heb ik de overstap gemaakt als intercedente en kon ik mijn mensenkennis en inlevingsvermogen inzetten voor het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. Daarin ben ik verder gegroeid tot waar ik nu sta: mensen helpen bij hun loopbaanroute. Heb je een verkeerde afslag genomen of sta je even stil voor een kruising? Pleun Werkt voor jou!

Pleun adviseert

Ik kom uit een ondernemersgezin en ben dus besmet met het ‘werkpaardenvirus’. Pleun Werkt dus echt en hard ook. Ik weet uit ervaring waar een ondernemer en werkgever tegenaan kan lopen, maar ben daarnaast zelf ook 25 jaar werknemer geweest. Ik kan me dus inleven in beide situaties en kan jou ook adviseren in wat een werkgever belangrijk vindt. De laatste jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in re-integratie. Hierbij heb ik zo’n 500 werkzoekenden geholpen in hun weg naar de arbeidsmarkt. Deze werkzoekenden zaten vaak in een uitkeringssituatie. Met mensen samen de zoektocht aangaan op werkgebied vind ik het leukste wat er is. Waar word jij nu echt blij van en waarom? Wat past bij jou?

Pleun als loopbaancoach

Heel mijn werkend leven ben ik op zoek geweest naar de loopbaan die bij mij past. Ik ken de struggle en het gevoel “Is dit het nou?” Zo’n 10 jaar geleden heb ik mezelf een loopbaancoachtraject cadeau gegeven. Dit traject heeft me veel inzichten gegeven. Bijvoorbeeld over de overtuigingen die ik had. Deze overtuigingen belemmerde mij in de keuzes die ik maakte in mijn loopbaan. Ook is duidelijk geworden aan welke werkwaarden ik belang hecht en hoe ik deze kan vertalen naar een gelukkige loopbaan voor mezelf. Door dit traject heb ik veel beter koers kunnen bepalen en keuzes kunnen maken in mijn loopbaan, waarvan ik intrinsiek wist dat deze bij mij paste.

Professioneel met een lach

Mijn visie op loopbaancoaching is dat je het resultaat vindt vanuit iemands eigen kwaliteiten en krachten. Ik luister naar jou en geef je advies, maar jij bent op deze manier bewust met jezelf bezig, leert jezelf kennen en bouwt zelfvertrouwen op. Alles met een flinke dosis humor en vertrouwen in elkaar, want ook dat is Pleun. Ik ben Register Loopbaancoach. Dit betekent onder andere dat ik 1200 uur specifieke beroepservaring heb als loopbaanprofessional. Ook heb ik een theoretische loopbaancoach opleiding gevolgd bij Elan Training. De combinatie van mijn eigen loopbaanzoektocht en de ervaring die ik heb als loopbaancoach is helpend voor jou. Deel jij jouw loopbaanvraagstukken met mij?

Kennismaken met Pleun Werkt?

Ben je benieuwd hoe Pleun voor jou kan werken? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan!