Over Pleun Werkt

Wie is Pleun?

Dat ben ik! Pleuni, Pleun voor vrienden, familie, collega’s en bekenden. En ook voor jou! Tijdens mijn hele loopbaan staat het werken voor mensen eigenlijk altijd centraal. Iets doen voor een ander of iets kunnen betekenen voor een ander, dat hoort bij mij. Met 20 jaar ervaring in de hospitality-branche heb ik geleerd om mensen snel goed in te schatten, behoeften te lezen en te begrijpen en mensen op hun gemak te stellen. Vanuit de hospitality heb ik de overstap gemaakt als intercedente en kon ik mijn mensenkennis en inlevingsvermogen inzetten voor het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. Daarin ben ik verder gegroeid tot waar ik nu sta: mensen helpen bij hun loopbaanroute. Heb je een verkeerde afslag genomen of sta je even stil voor een kruising? Pleun Werkt voor jou!

Pleun adviseert

Ik kom uit een ondernemersgezin en ben dus besmet met het ‘werkpaardenvirus’. Pleun Werkt dus echt en hard ook. Ik weet uit ervaring waar een ondernemer en werkgever tegenaan kan lopen, maar ben daarnaast zelf ook 25 jaar werknemer geweest. Ik kan me dus inleven in beide situaties en kan jou ook adviseren in wat een werkgever belangrijk vindt. De laatste jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in re-integratie. Met mensen samen de zoektocht aangaan op werkgebied vind ik het leukste wat er is. Waar word jij nu echt blij van en waarom? Wat past bij jou?

Professioneel met een lach

Mijn visie op loopbaancoaching is dat je het resultaat vindt vanuit iemands eigen kwaliteiten en krachten. Ik luister naar jou en geef je advies, maar jij bent op deze manier bewust met jezelf bezig, leert jezelf kennen en bouwt zelfvertrouwen op. Alles met een flinke dosis humor en vertrouwen in elkaar, want ook dat is Pleun. Mijn praktijkervaring heb ik uitgebreid met een theoretische loopbaancoach-opleiding en ik mag mezelf dus gediplomeerd loopbaancoach noemen. Ook heb ik een Noloc-certificering, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Vanuit mijn opleiding werk ik met de MBTI als instrument voor inzicht in persoonlijkheidsstijlen. Ik ben een ESFJ. Wat dat betekent en wat jij bent? Dat zoek ik graag samen met je uit!

Kennismaken met Pleun Werkt?

Ben je benieuwd hoe Pleun voor jou kan werken? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan!